Ontdek de allerbeste versie van jezelf op het Kempenhorst College in Oirschot!

Op het Kempenhorst College bieden we onze leerlingen goed onderwijs. Dat is ons hoogste doel! Dat doen we met een vernieuwende en uitdagende aanpak, die in verbinding staat met de omgeving. Maar ook met bevlogen en enthousiaste medewerkers, een interactief en positief leerklimaat en een veilige leeromgeving.

We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega's

Wil jij ook de allerbeste versie van jezelf ontdekken? Kom dan werken op het Kempenhorst College. Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s!

Onze vacatures

Het Kempenhorst College maakt samen met het Heerbeeck College deel uit van VOBOBinnenkort is ook de nieuwe website van VOBO klaar. Tot die tijd vind je onze vacatures hier.

Open sollicitatie

Lijkt het jou leuk om op een van onze scholen te werken, maar is er op dit moment geen geschikte vacature voor je? Stuur dan een open sollicitatie naar Angelique Vervloet, personeelsfunctionaris bij VOBO. Je kunt haar mailen via: sollicitaties@voboscholen.nl

Ontdek de allerbeste versie van jezelf bij ons op school
Ontdek de allerbeste versie van jezelf bij ons op school

Op zoek naar een stage?

Natuurlijk is het mogelijk om stage te lopen op een van onze scholen.

Voor een stage op het Kempenhorst College in Oirschot stuur je je sollicitatie en cv naar Irene van Heijster, via schoolopleider@kempenhorst.nl.

Vermeld in je sollicitatie in ieder geval wat voor soort stage je zoekt (snuffel, werk, onderzoek), welke opleiding je volgt en voor welke periode en omvang de stage is.